Breaking News
24 Απριλίου 2021

Χάρη στη φοβερή κεφαλιά του Ντε Γκούζμαν ο ΟΦΗ πέρασε από τη Λάρισα (0-1) και έκανε άλμα παραμονής, με τους «βυσσινί» να βλέπουν πλέον τον υποβιβασμό κατάματα.
ΑΕΛ-ΟΦΗ 0-1

 


Σπουδαία νίκη πήρε ο ΟΦΗ με 1-0 στη Λάρισα χάρη στο γκολ του Ντε Γκούζμαν και έκανε αποφασιστικό βήμα για να παραμείνει στην κατηγορία. Από την άλλη μεριά η ΑΕΛ βλέπει τον υποβιβασμό να... έρχεται, αφού μετά τη σημερινή ήττα και τη νίκη του Παναιτωλικού, βρίσκεται στο -4 από τη σωτηρία.
Περισσότερα σε λίγο...

Ο Βάτερμαν στο 41’ απέκρουσε το φάουλ του Ακούνια και κράτησε το 1-0 για την ομάδα του.

Η ΑΕΛ άγγιξε την ισοφάριση στο 41’, αλλά λογάριασε χωρίς τον Βάτερμαν.

Ο έμπειρος γκολκίπερ του ΟΦΗ απογειώθηκε στο 41’ στο αριστερό παραθυράκι του κι απέκρουσε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Ακούνια, κρατώντας έτσι το 0-1 για τους Κρητικούς.

Πηγή: onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 24/04

Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό: Ποιοι κατέκτησαν τις προκρίσεις για το Τόκιο από το στάδιο 2

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics